ROCKHIMO’S MAJOITUSVUOKRAUKSEN YLEISET VARAUSEHDOT

RockHimo’s noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen.

1. VARAAMINEN JA MAKSU
RockHimo’s ei tee alustavia varauksia. Varaus on heti sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse tai kirjallisena.

2. PERUUTUS
Peruutuksesta on aina ilmoitettava RockHimo’s kirjallisesti. Asiakkaalle palautetaan hänen maksamansa majoitussumma takaisin, jos peruutus tehdään vähintään 30 vrk ennen varauksen alkua. RockHimo’s vähentää palautetusta summasta toimisto- ja peruutuskulut 400 €. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta ei palauteta suoritettuja maksuja lainkaan. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.
Mikäli majoittujat pitävät kohtuutonta meteliä eivätkä usko vartijan huomautuksesta hiljentyä, voidaan tämä varaus perua. Tällöin mökin asukkaat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi ja mökin vuokran maksua ei palauteta. Hiljaisuus alueella klo 23 – 08.

3. ROCKHIMOKSEN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli tapahtuu ylivoimainen este (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut oheisia varausehtoja, on RockHimoksella oikeus peruuttaa varaus. RockHimoksella on oikeus siirtää majoitus vastaavaan huoneistoon/mökkiin.

4. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS
Avain luovutetaan HimosLomien (HimosCenter) vastaanotosta varaajalle tai hänen valtuuttamalle henkilölle vastaanoton aukioloaikoina (vastaanoton aukioloajat : HimosLomat.fi, puh (020) 711 9210).
Jos haluatte avaimen muuna ajankohtana, on siitä ilmoitettava RockHimokselle ja sovittava luovutus erikseen. Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
Mökin vuokrauksen yhteydessä veloitetaan pakollinen loppusiivous 166 €.
Tästä huolimatta edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet (oksennukset, ulosteet jne.) poistettuna. Myös lomakohteen piha-alue tulee olla siisti. Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja RockHimo’s joutuu huolehtimaan sen kuntoon saattamisesta ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen työtuntien mukaan á 50 €/tunti.
Erilliskorvauksen perimme myös liinavaatteista (eivät sisälly vuokraushintaan) 15 €/setti paikalle toimitettuna ja 20 €/setti valmiiksi pedattuna.

5. VAHINKOJEN KORVAUS
Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot RockHimokselle.

6. HENKILÖMÄÄRÄ
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin majoituksessa on määritelty (12 hlö). Teltalla tai asuntovaunulla leiriytyminen lomakohteen tontilla on kielletty.

7. VALITUKSET
Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua RockHimokselle, mielellään sähköpostiin booking@rockhimos.com. Alueella on 24 h huoltopäivystys ja välittömiä toimenpiteitä vaativissa ongelmatapauksissa pyydämme soittamaan numeroon (020) 711 9213.

8. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT
Tupakointi on kielletty majoituskohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan
100 € tuuletusmaksu.

RockHimokseen ei saa tuoda lemmikkejä!
Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 200 €/lemmikki/vrk lisämaksu.
RockHimo’s ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.